Skip to content
Sobre nosaltres

Som Arquitectes de Solucions

JES Serveis Informàtics neix en 2009 amb el propòsit d’agregar valor als nostres clients mitjançant la prestació de serveis d’assessoria i consultoria en les àrees de Quality assurance i integració de sistemes.

Som una companyia jove, però amb gran experiència en qualitat de software.

Creiem en la filosofia que la Qualitat és inherent. La qualitat és una cosa que defineix el nostre treball, en cada pas, començant per la planificació, la gestió de projectes, el testing i com no, en la producció.

Ens esforcem per a proveir als nostres clients les eines i solucions, ajudant-los a tenir èxit, mitjançant el desenvolupament de productes de software de qualitat. Ens especialitzem en la implementació d’un conjunt d’eines per a la gestió de projectes de software, automatització de proves (unitàries, funcionals i de rendiment).

Som partidaris de només transmetre metodologies provades, no experiments. És per això que des dels nostres inicis fins a l’actualitat hem anat adquirint experiència i validant l’efectivitat de les nostres metodologies Agile, i això és el que incorporem diàriament als nostres clients.

Amb la introducció de la filosofia de la Integració Contínua i barrejant la nostra experiència comercial i tècnica, oferim serveis de disseny, desenvolupament i integració acompanyant als nostres clients en la seva construcció i execució.

Hem pogut comprovar que les nostres metodologies són aplicable en tota mena d’indústria independentment de la grandària de l’empresa, gràcies a l’efectiu desenvolupament i aplicació dels nostres serveis a través de socis estratègics, des de les nostres oficines principals a Barcelona

En el transcurs de tots aquests anys, i amb l’augment de la implantació de les tecnologies més capdavanteres utilitzades pels nostres clients, vam donar inici a aquesta filosofia de millora contínua i d’aconseguir cada dia, en cada iteració, un producte millor i adaptat a les necessitats del client.

QA
0%
Continuous Integration/ Continuous Delivery
0%
Metodologies Agile
0%
LES NOSTRES OFICINES

Oficina de Barcelona

En JES estem d’enhorabona perquè ens canviem d’oficina a Barcelona! Dins del procés de transformació i nous reptes estem duent a terme, aquest és un dels canvis més visibles. Al costat de la nova identitat corporativa de l’empresa amb l’objectiu de representar la transformació, el caràcter innovador i l’esperit de la companyia i amb aquest nou espai volem potenciar-lo encara més.

L’oficina que no és oficina

Donat al COVID-19 i al teletreball, el concepte oficina ha canviat molt. Encara així en JES, ens agrada seguir en contacte perquè és quan sorgeixen les millors idees i és per això que l’equip necessitava un espai col·laboratiu i un punt de trobada per a poder treballar a gust i continuar sent productius.
Per això ens traslladem a un espai més ampli, a Barcelona estem en la Avinguda meridiana, 350 – 9ªA. La nova oficina disposa de llocs més amplis i la distribució està centrada en facilitar el treball en equip.

L’objectiu és que augmenti la comoditat i satisfacció dels empleats perquè facin el seu treball amb major comoditat, que disposin de més espai per a realitzar les reunions d’equip.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Més informació
Privacidad
Activar notificacions OK No gràcies